TERMENI DE UTILIZARE

Informaţiile prezentate pe platforma RBE Connect – https://rbe.ro denumita in continuare “Platforma”, sunt furnizate / listate fie de catre Bursa Romana de Afaceri, fie de catre utilizatori ai Platformei sau de catre diversi colaboratori, din dorinta de a pune la dispozitia celor interesati date si informaţii de interes, inclusiv propuneri privind vanzarea si /sau cumpararea de afaceri, propuneri de afaceri si finantari, fuziuni si achizitii (m&a), identificarea de parteneri de afaceri din tara sau strainatate, gasirea de investitori pentru afaceri etc.

Informaţiile din Platforma, nu au valoare de cerere sau oferta ferma, consultanţa profesionala sau juridica, si nu se substituie serviciilor de audit sau consultanţa in afaceri, legala, asistenţa financiara sau altor servicii profesionale de afaceri sau evaluari tehnice. In cazul in care sunteţi interesaţi de alte servicii profesionale decat cele de promovare, va recomandam sa contractati serviciile noastre specializate. Orice parte interesata de propunerile din Platforma isi asuma ca va face pe propria cheltuiala verificarile si evaluarile necesare pentru fundamentarea deciziei si isi va angaja expertii inainte de a cumpara, investi sau vinde.

BURSA ROMANA DE AFACERI nu isi asuma nici un fel de raspundere sau obligaţie legala cu privire la datele si informaţiile si articolele publicate pe Platforma. Utilizatorii sau colaboratorii care publica materiale pe site, sau listeaza propuneri de afaceri, imagini sau alte informatii pe Platforma, isi asuma integral toata responsabilitatea legala ca au acest drept legal obtinut din partea entitatii in numele careia fac acest demers. BURSA ROMANA DE AFACERI poate solicita utilizatorilor sa faca dovada acestui drept.

Avand in vedere factorii tehnologici, BURSA ROMANA DE AFACERI nu garanteaza si nu da asigurari ca Platforma nu va avea intreruperi, intârzieri, erori, omisiuni sau virusi sens in care datele, informaţiile, listingurile, articolele sunt furnizate fara garanţii, exprese sau implicite, inclusiv dar fara a se limita la acurateţea, actualitatea si/sau integralitatea informaţiilor furnizate.

BURSA ROMANA DE AFACERI si partenerii, directorii, mandanţii, reprezentanţii sau salariaţii nu vor fi in nici o situaţie raspunzatori pentru niciun prejudiciu direct, indirect, incidental, special, punitiv, rezultant sau pentru alte prejudicii de orice natura (inclusiv, dar in mod nelimitativ, nu isi asuma nici o raspundere pentru pierderea folosinţei, a datelor sau profiturilor), indiferent de forma acţiunii respective, inclusiv dar fara a se limita la acţiuni contractuale, neglijenţa sau acte delictuale decurgând din sau in legatura cu Platforma, orice conţinut aflat pe Platforma sau accesat prin utilizarea Platformei, sau din copierea, afisarea sau alta utilizare necomerciala a acestuia. Persoanele care se simt in vreun fel prejuduciate de vreunul din anunturile sau continutul de pe Platforma, vor face dovada faptului ca sunt prejuduciate, si trebuie sa faca dovada drepturilor pe care le au sau sa justifice solicitarea lor, si pot solicita in aceasta baza stergerea anuntului respectiv – in cazul in care nu o pot face direct. BURSA ROMANA DE AFACERI va analiza cererile si le va solutiona intr-un interval de timp rezonabil.

Unele informaţii publicate pe Platforma pot sa faca uneori trimitere la alte web-site-uri interne si/sau externe, aceste linkuri fiind oferite de rbe.ro ca o facilitate pentru utilizatorii nostri si au scop strict informativ. BURSA ROMANA DE AFACERI nu controleaza si nu este responsabila pentru nici unul dintre aceste web-site-uri sau pentru conţinutul acestora si nici nu poate garanta in nici un fel ca aceste linkuri nu se vor schimba in timp. In vederea protejarii reputaţiei si marcilor comerciale, BURSA ROMANA DE AFACERI isi rezerva dreptul de a solicita la orice moment eliminarea oricarui link din sau catre Platforma. De asemenea Bursa Romana de Afaceri poate sterge si/sau nu publica pe Platforma datele de contact ale celor care au listate solicitarile / oportunitatile de afaceri.

Având in vedere ca orice conţinut propriu aflat pe Platforma RBE Connect este protejat de drepturi de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala, orice utilizare neautorizata a oricaror listinguri / date cu caracter personal / informaţii de orice natura aflate pe Platforma poate incalca dreptul de autor, marca comerciala, legislaţia privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sau alte legi in vigoare.

In cazul in care un utilizator descarca materiale aflate pe Platforma RBE Connect pentru uzul sau personal sau in scopul unei utilizari necomerciale, utilizatorul trebuie sa pastreze logo-ul RBE Connect si datele noastre de contact precum si toate mentiunile referitoare la dreptul de autor, marca comerciala si alte texte similare aflate pe materialele originale sau orice copii ale acestor materiale. Materialele aflate pe Platforma nu pot fi modificate, reproduse, afisate in mod public, distribuite sau folosite in scopuri publice sau comerciale fara permisiunea scrisa explicita prealabila din partea BURSEI ROMANE DE AFACERI

BURSA ROMANA DE AFACERI nu isi asuma nici un risc, responsabilitate sau obligaţie in cazul in care un utilizator nu obţine o asemenea permisiune scrisa prealabila explicita de la noi.

BURSA ROMANA DE AFACERI si logo-ul BURSEI ROMANE DE AFACERI sunt marci comerciale inregistrate. Utilizarea acestor marci necesita permisiunea expresa prealabila din partea BURSEI ROMANE DE AFACERI. Utilizarea neautorizata a acestora si a oricaror alte marci comerciale din portofoliul BURSEI ROMANE DE AFACERI va fi pedepsita conform legilor din Romania si UE.

Sunt explicit interzise linkurile inspre sau dinspre Site, care implica utilizarea neautorizata a logo-ului BURSEI ROMANE DE AFACERI si/sau incalca identitatea vizuala, marcile comerciale si drepturile de autor.

Pentru listingurile gratuite in site, nu este permisa inserarea datelor de contact, a denumirii firmei sau a altor identificatori ai afacerii / propunerii respective. Comunicarea se face doar prin formularul de contact.

BURSA ROMANA DE AFACERI isi rezerva dreptul de a selecta materialele, datele si informatiile prezentate in Platforma si de a refuza publicarea materialelor primite, isi rezerva dreptul se a publica materialele in forma si cu continutul dorit, de a modifica, adauga linkuri, inlocui si/sau sterge orice conţinut aflat pe Platforma si poate restricţiona accesul utilizatorilor la Platforma sau de a suspenda activitatea si/sau distribuirea fluxurilor de date catre si dinspre Platforma in orice moment si la propria sa discreţie, fara vreo notificare prealabila.

Solicitarile de Interes in legatura cu Propunerile listate in Platforma RBE Connect, se publica automat si pot fi vizualizate atat in directoarele de specialitate cat si in feed-ul intitulat „Activitatea Membrilor Platformei RBE Connect” si in sectiunea „Afaceri conectate prin Platforma”, ramanand deschise si vizibile si altor useri ai platformei si parteneri ai Bursei Romane de Afaceri care ar putea sa fie interesati sa intre in contact cu autorul respectivei Solicitari de Interes.

Utilizatorii care listeaza propuneri de afaceri in Platforma isi dau astfel acceptul ca pot fi contactati de alti utilizatori sau de catre Bursa Romana de Afaceri. Utilizatorii care isi manifesta interesul pentru propuneri listate in Platforma, pot comunica direct cu proprietarul listingului numai dupa ce semneaza un Acord de Confidentialitate si Neocolire cu Bursa Romana de Afaceri si/sau proprietarul listingului dupa cum Bursa Romana de Afaceri va considera ca este cazul, si numai daca proprietarul listingului doreste si el la randul lui acest lucru dupa ce vede profilul userului care isi manifesta interesul.

Bursa Romana de Afaceri nu garanteaza nici unui utlilizator care isi manifesta interesul pentru oricare din listingurile din Platforma, ca proprietarul listingului va raspunde inapoi. Este decizia fiecaruia de a raspunde la mesaje sau la apelurile telefonice dupa caz. Pentru a creste rata de raspuns, recomandam utilizatorilor, ca in mesajul de manifestare a interesului sa furnizeze detaliile necesare la modul serios si profesionist, pentru ca celalalt utilizator sa aiba motive sa raspunda. Mesaje de genul „Sunt interesat” sau „vreau mai multe detalii”  – neinsotite de o descriere a interesului, de regula nu sunt luate in serios fiind destul de generale.

Este in responsabilitatea exclusiva a proprietarilor listingurilor sa si le administreze, actualizeze si stearga in cazul in care nu mai sunt valabile.

Utilizatorii sunt exclusiv responsabili cu privire la informatiile pe care le furnizeaza in listinguri, in profilele lor profesionale / de business, mesajele pe care le trimit prin intermediul Platformei sau in cererile / solicitarile de detalii pe care le fac prin intermediul acesteia. Bursa Romana de Afaceri nu are obligatia de a verifica aceste aspecte.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform prevederilor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, S.C. BURSA ROMANA DE AFACERI SA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: intermedierea de afaceri, publicarea si promovarea anunturilor de afaceri si realizarea de relatii si conexiuni de afaceri, reclama, marketing si publicitate.

Dvs ne furnizaţi datele – acestea fiind necesare in vederea desfasurarii activitatii de intermediere de afaceri incluzand dar fara limitare la postarea si promovarea anunturilor de afaceri, reclama, marketing si publicitate si realizarea de conexiuni intre oameni de afaceri si intre companii. Puteti refuza furnizarea acestor date si respectiv opta pentru neutilizarea serviciilor noastre, refuzul dvs. determinand imposibilitatea concretizarii activitatilor / serviciilor mai sus mentionate.
Datele si Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: investitori, cumparatori de afaceri, persoane interesae de anunturile postate in platformele Bursei Romane de Afaceri SA, reprezentantii legali ai persoanelor vizate, angajati ai operatorului, alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele operatorului, partenerii contractuali ai operatorului, autoritati publice centrale si locale, furnizori de servicii si bunuri.
Conform Legii Dvs beneficiaţi de dreptul de acces si de intervenţie asupra datelor dvs, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor Dvs personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor care va privesc. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la S.C. BURSA ROMANA DE AFACERI SA. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Va multumim.
S.C. BURSA ROMANA DE AFACERI SA: Str. Ciacova nr. 5, Sector 1, BUCURESTI
Telefon: +4-021.266.56.77; email: [email protected]